Suntem o echipă de oameni pasionați, profesioniști cu experiență în domeniu numărată în decenii de activitate, acumulată din montarea și punerea în funcțiune a sute de instalații, repararea și modernizarea altora, toate acestea beneficiind de asistența și supravegherea noastră.

RSVTI CONCEPT, prestează servicii de Operator RSVTI precum și de consultanță în domeniu prin personal propriu, atestat și autorizat ISCIR.

 

Operatorul RSVTI desemnat în condițiile Legii nr. 64/2008 și Ordinului nr.130/2011 emis de către Inspectorul de Stat Șef al ISCIR, răspunde de identificarea, înregistrarea la ISCIR, întreținerea și repararea instalațiilor/echipamentelor ISCIR deținute de către personele juridice cu care are contract de prestări servicii sau de muncă, precum și de exploatarea corectă și legală a acestora în conformitate cu prevederile Prescripțiilor Tehnice ISCIR în vigoare.

Procedura de autorizare, obligațiile, răspunderile și drepturile Operatorului RSVTI sunt specificate în Ordinul nr.130/2011, emis de către Inspectorul de Stat Șef al ISCIR.

 

Colaborări:

 

1. ISCIR IT BUCURESTI și Inspectorate teritoriale ISCIR

2. Societăți comerciale autorizate în domeniul ISCIR

3. Societăți comerciale sub relații contractuale

4.Societăți comerciale prestatoare de servicii de formare profesională în domeniul ISCIR

         

RSVTI CONCEPT, este  autorizată ISCIR ca Operator Responsabil cu Supravegherea și Verificarea Tehnică a Instalațiilor ( RSVTI ), cu nr. B / ORD333/S,V/162/2009.

Joomla SEF URLs by Artio